facebook facebook
 
 
 
   
 
Altec Lansing MX-5021
31.12.2006 | автор: Александър Бойчев


Вносител:
Аргус Компютри ЕООД
Цена:
129 лв.
сайт на продукта »

Изборът на добра озвучителна система на компютъра може би често се схваща по-скоро като глезотия. Купуваш си просто два спийкъра и нека звуците на игрите да отекват дървено в масата – защото геймплеят е най-важен...
Всъщност изборът на добри колони е много ключов. Защото човек вярва не само на очите си, но и на ушите си. Altec Lansing MX-5021 е предложение от един от най-добрите производители на високоговорители, предназначено специално за геймъри. Системата включва два сателита и събуфър, както и сертификация по THX за качество. Възможностите й са по-големи, отколкото подозирате, като бихте могли да ги използвате също толкова добре и за гледане на филми или слушане на музика.
Сертификатът THX първоначално е въведен като еталон за качество в киносалоните. Днес той се дава на голям кръг устройства, сред които системи за домашно кино и високоговорители за компютъра. ТHX няма толкова отношение към чистотата на звука (какъвто е случаят с Dolby или DTS системите), колкото доказва, че отличеният продукт е в състояние да възпроизвежда правилно звука в различни пространствени условия.
Общата изходяща мощност на Altec Lansing MX-5021 е 90 вата – 50 вата за събуфъра и по 20 вата за всеки от сателитите. Системата разполага с дистанционно управление за по-надежден контрол от дистанция. Освен с дистанционното можете да управлявате колоните и с помощта на контролен панел, върху който се намират всички бутони. Там ще откриете и буксата за слушалки, така че да можете да слушате на спокойствие музика, да гледате филми или да си геймите. Можете, разбира се, да използвате колоните и като озвучителна система за mp3-плейъра си благодарение на AUX-входа. Някой би казал, че 2.1-високоговорителите не са толкова интересни за разлика от 5,1-колоните. Фактите обаче са, че този тип решения са особено удобни в случаите, когато пространството е ограничено.
Изпитахме възможностите на Altec Lansing MX-5021 с Need for Speed: Carbon. Тази игра поставя на истинско изпитание всеки високоговорител – съдържа разнообразен саундтрак, както и специални звукови ефекти за моторните характеристики на четириколесните зверове. Сателитите и събуфъра никога не ви изоставят и успяват да издържат на колосалната аудиооргия, породена по време на високите скорости. Единственият начин да се уверите в разликите с други колони, е да чуете сами.
 

напиши коментар
 

1 мнения
профил »
Trane каза на 30.10.2009, 15:51 ?. :

Някои може ли да ми препоръча от къде мога да си ги купя тези колони, защото много ми харесват пак не мога никъде да ги намеря :)
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Свместимост с новите конзоли на Audeze 52
Усилвател за слушалки: FiiO E6 25
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 22
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 17
Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 16
Слушалки: Sony Bluetooth DR-BT101 15
Altec Lansing MX-5021 14
Слушалки: Turbo-X H646MV 13
Колонки: Logitech Z10 12
Слушалки: Razer Megalodon 12
ДРУГО ОТ Altec-Lansing
Altec-Lansing Orbit-MP3 iM207 0