facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
ADATA представи XPG INFAREX гейминг сет
02.01.2018 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Тайванската компания ADATA® Technology обяви пускането на гейминг сет от бранда XPG, състоящ се от мишка и пад. INFAREX M10 и INFAREX R10 разполагат с RGB светлинни ефекти и дизайн, създаден специално за дълги часове на видеоигри. INFAREX M10 е оптична мишка с чувствителност 3200DPI и вграден DPI суич, който дава оптимална прецизност и точност. Ергономичната извивка на мишката е “изваяна” според специфичното геймърско захващане и елиминира болката в китката, която идва в резултат на множество кликове. INFAREX R10 е гейминг пад с вградени RGB ефекти и 3 светлинни режима, който осигурява оптималната прецизна основа за работа с мишката. Потребителите могат да избират между различните светлинни ефекти само с едно потупване върху повърхността на пада, който е направен от устойчиви на надраскване PVC материали.

INFAREX M10 също предлага RGB светлинни ефекти, а оптичните сензори на мишката разполагат с висока чувствителност, която може да бъде променяна с вградения DPI бутон. Това означава, че настройките на мишката могат да се сменят бързо за различните игри или дори за различни сценарии в една и съща игра. Дизайнът на мишката е базиран на комфорта на потребителите, позволяващ максимално дълъг гейминг без натоварване благодарение на използваните материали като гума и грапавите страни на мишката, както и вградения 145IPS тракинг.

За XPG Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ системи
PlayStation Classic крайно лесен за хакване ? 61
PSP Go - началото на една нова ера? 56
Конзола: Nintendo 3DS 32
Лаптоп: Getac X500 32
Първи поглед: PlayStation 4 30
Кутия: Dell XPS 420 30
ADATA представи XPG INFAREX гейминг сет 24
Storm Annihilator Max Gaming Edition 24
Нови геймърски лаптопи за лятото от Asus 23
Асемблирана система: Brisk 20