SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Архив на PC Mania от 1998

Новини

  • Новини

    Fortnite стартира карт...

    В отговор на надвисналата криза с електронните отпадъци Fortnite представи “Trash Tycoon” – която има за цел да повиши осведомеността и да насърчи рециклирането. Предвид прогнозите, че до края на годината Обединеното кралство ще се превърне в най-големия вносител на електронни отпадъци на глава от населението в света, играта служи като виртуално представяне на 880-те милиона неизползвани технически изделия, които се съхраняват в домовете в Обединеното кралство.

  • Екшън Новини роуглайк

    Sworn излиза през 2024 ...

    Обединете си с приятели за да победите корумпирания крал Артур в този кооперативен екшън. Влезте в падналите земи на Камелот, за да си върнете кралството от злото и се регистрирайте, за да играете сега

  • Екшън Новини Ранен достъп

    Ръчно рисувания ро...

    Изданието идва след високо оцененото демо на Steam Next Fest този февруари

  • Новини

    Игрите за периода 1...

    Всички очакваме новите заглавия с нетърпение. Ето какви игри ще дебютират от 11 Март до 17 Март

Игри

Лични Мнения

Tech

  • Tech

    Как да удължим жив...

    За ползвателите на iPhone 14 Pro Max е важно да знаят как могат да предпазят устройството си и да удължат живота му максимално. Нека разгледаме кои са ключовите стъпки към постигането на тази цел.

  • Tech

    Jar Computers предлага н...

    Китайската технологична компания Xiaomi избра Световния конгрес в Барселона, за да обяви пускането на най-новата си серия смартфони – Xiaomi 14. В България телефонът вече се предлага от един от най-големите доставчици на техника – Jar Computers и идва с подарък смарт…

  • Tech

    North XL: Стилна и прос...

    North XL, най-новото допълнение към серията North, предлага същия трансформиращ се дизайн като своя предшественик, но в по-голям формат. С фокус върху производителността и естетиката, North XL съчетава дизайнерски материали с инженеринг на въздушния поток, за да повиши нивото на вашето гейминг изживяване.

  • Tech

    Ръководство за изб...

    Изборът на лаптоп е решение, което изисква внимателно обмисляне на редица фактори, особено когато бюджетът е ограничен. В този контекст, разбирането на текущите тенденции и технологии в производството на преносими компютри е от съществено значение. 

Последно видео

НАЙ-ЧЕТЕНИ