Rage 'BTS: The Dawn'виж ревюто »

коментари към видеото:

Theron Fears
10.07.11, 20:46 ч.

Който каквото иска да ми говори, исторята изглежда малоумна. А начинът, по който ще се разгръща- идентичен с този в Borderlands. Отиваш при някой, той ти дава 5 задачи, изпълняваш и ги минаваш на следващия. Естствено има Съпротива, която е супер иделистична и се бори за един по-добър свят и има и Власт, които са пък гадове, имат много пари и държат народа гладен...

Екшън частта поне засега изглежда доста добре.

ichkata97
11.07.11, 07:30 ч.

Все едно гледам Borderlands. Дано да е поне толкова добра.

ThePunisher
11.07.11, 08:41 ч.

Малко ми напомня на Fallout,значи ще се играе нямам търпение да излезе!!! :]]

jikon
11.07.11, 08:42 ч.

На мен даже музиката ми напомня на Borderlands.

REACTIVE93
11.07.11, 11:35 ч.

Моята оценка за играта по трейлъра:

История - Същата като на Fallout3, излизаш от твоя ARK/Vault уж да разбереш какво е станало със света/да търсиш баща си с се въвичаш в нещо по-голямо.Съпротивата в RAGE - the Brodherhood of steel в Fallout, правителството - The Enclave.Но вместо 3та световна, тук имаме астероид за унищожител.

Геймплей - Наподобява Borderlands, но в RAGE нямаме кооп елементи. И колите са добра идея (някои ще кажат, че отново е копнато от Borberlands), защото как си представяте да прекосите местата в играта.Съжелявам,но ходенето пеш ще извади много геймъри от равновесие. :)

Графика - Единственото, което ме изкефи. Има много цветове, различни райони (канализации, разр. градове, пустини и много др. Но според мен заради графиката ще е тежка играта и не всеки ще може да се наслади на нея.

И за финал ще чакам финалния продукт, а дотогава има много дуги заглавия да излизат.

veabe
11.07.11, 14:33 ч.

Съгласен съм с теб и бих искал да добавя 4е ИД са направили добър engin както винаги, но играта ми прили4а на някаква ме6аница от известни игри а не като стандартният коридорен шутер, който правеха най добре.
p.s.дано играта има поне хубав deathmach

Zlob
11.07.11, 15:34 ч.

Малее,само NIN да види какво сте писали! :D

Theron Fears
11.07.11, 16:10 ч.

+1
Цяла нощ не съм спал от притеснение, че може да попадне тук и да ни унищожи.

Найн Инч Нейлс
11.07.11, 17:42 ч.

хаха вече даже не обръщам внимание. толко плиткоумни са че нямам думи. не ми е целта да обиждам някой, казвам ви истината. виж им само коментарите, не искам да си права труда да коментирам. те незнаят за кфо стаа дума. все едно на една 70 годишна баба да и покажеш играта и да чакаш да каже нещо смислено - е НЕМА стане :д
бордерландс напомняла лелел смеш леле трагедия леле кфи идиоти. кое от онова недоразумение напомня RAGE ??? кое тъпия картон стийл шибания недоклатен ънрил енджин ? оръжията правени от амантьорски модерски тийм, излезал от Валв и се помислил за нещо ?
Да кажеш че напомня Mad Max OK... оная шитня на очилатия педераст от лозербокс е заправена СЛЕД обявяването на RAGE... толко ли е трудно го прочетете и да спрете да ревете едно и също като овце. прочетат нещо и го пишат един след друг.
Колите копнати от бордерладнс РОФЛ геймплея същия бил но нямало ко оп РОФЛ графиката била толко тежка че, цветовете го кефели РОФЛ :Д :Д не не немога СПИРАМ
овчи мозък знаеш ли кфо е. или ПРАЗНА тиква като на борисов :д едни малки борисовчета са се навъдили тук. ПРАЗНИ ТИКВИ ;д РЕСПЕКТ

Slesher
12.07.11, 18:20 ч.

*FAP*FAP*FAP*FAP*FAP*

Slesher
12.07.11, 18:23 ч.

Мисля, че трябва да се опиташ малко да прикриваш необичайното си сексуално влечение към не особено интересна игра. Изчакай да се появи диска...тогава какво ще можеш да правиш...лелеее. Истинска любов.

ПП: Double-post защото мога (и нещо няма редактиране...).

Zlob
12.07.11, 09:22 ч.

NIN > All (не,това не е ирония)

напиши коментар