Homefront 'Dev Diary - Fight for Freedom'виж ревюто »

коментари към видеото:

Gen.Toast
29.12.10, 18:22 ч.

Сега ще садваме всеки път, когато убием някое враженско НПЦ. D:
Но иначе, тия американци са еб*х ти шовинистите. Предполагам че корейците (те са много луди мегаломани нали?!) няма да убиват цивилните американци, защото са американци нали? Това са го правили турците преди 500 години. Американците, в абсолютно всеки конфликт, в които се считат за "освободители", убиват повече цивилни от окупаторите (справка: само на 6-ти юни -44-та са убити над 2000 цивилни). И сега когато става въпрос за поредната игра, в която американците са "добрите", винаги се бият с някакви псевдосоциалисти. ВИНАГИ.

Но предполагам че, при истинска окупация на САЩ, около 500 държави ще си кажат "така им се пада", но уви засега няма реална заплаха за тях (ама те колкото са шовинисти все ще си измислят някоя и ще я провокират, докато не ги нападнат, а-ла WW2)

VK_
31.12.10, 08:58 ч.

Не се претиснявай САЩ ги чака гражданска война =)

http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw - на моменти е леко прекалено драматизирано иначе - да има реална заплаха от гражданска война...

Gen.Toast
02.01.11, 13:33 ч.

E сега, това го знае всеки не-американец.

Drecher
31.12.10, 13:53 ч.

Вчера гледах "Червена Зора" Ей богу такава тъпотия не бях гледал от дълго време. То не беше патриотизъм, не бяха невъзможни ситуации, не бяха американци, говорещи руски толкова фалшиво, че чак ти иде тъпанчетата да си пукнеш. На гейм дизайнерите и режисьорите трябва да им стане ясно, че останалата част от света, не го вдига, когато защитава Белия Дом. Иначе идеята за малко по съвестен подход към убийствата ми допада.

напиши коментар