facebook facebook
 
   
   
 
Спайдър-Мен: В Спайди-Вселената
06.12.2018 | автор:


сайт на продукта »

Спайдър-Мен: В Спайди-Вселената е създаден по мотиви от публикувания през 2011 г. комикс на писателя Брайън Майкъл Бендис с илюстрации на Сара Пичели и разказва за пуерториканския тийнейджър Майлс Моралес, който се опитва да се приспособи към живота в новото частно училище в Манхатън.

Родителите на Майлс се гордеят с него и се надяват безпроблемно да се приспособи към новия живот. Междувременно Майлс, вместо да прекарва свободното си време с приятелите си от квартала, посещава чичо си Арън, който го насърчава да се занимава с графити.

Оказва, че добрият чичо е доста сложна личност и в миналото е имал доста проблеми със закона.Животът на Майлс става още по-сложен, когато той е ухапан от радиоактивен паяк и се сдобива със супер сили.

Междувременно злият гений Кингпин разработва таен ядрен колайдер, който отваря портал към други вселени, от които в света на Майлс проникват различни версии на Спайдър-мен.

 Филмът е озвучен от актьорите Гергана Стоянова, Татяна Ефтимова,  Светломир Радев,  Владимир Зомбори, Августина-Калина Пламен Петкова, Росен Русев, Петър Върбанов, Мария Пеева(Мама Нинджа)

Премиерна дата в България: 14 декември  2018 г.