facebook facebook
 
 
 
   
 
Том Холанд: Снимките по Uncharted започват до четири седмици
20.02.2020

Том Холанд, който ще поеме ролята на Нейтън Дрейк в предстоящата екранизация по Uncharted, сподели, че филмът ще е силно вдъхновен от Uncharted 4: A Thief’s End, която е сред любимите му игри. Пак според неговите думи, снимките на филма трябва да започнат до четири седмици.

Ако трябва да съм честен, една от любимите ми игри на всички времена е четвъртата Uncharted... Невероятна. И много от вдъхновението във филма дойде от нея. Като цяло беше интересно, когато седнахме с Том Ротман и заговорихме за видео игри и аз споделих „Тъкмо завърших Uncharted”, на което той отговори: „А защо не изиграеш Нейтън Дрейк“. И аз бях като: „Ще направя всичко за да изиграя Нейтън Дрейк. Моля те, това ще бъде невероятно!“

Започваме снимките след около четири седмици. Марк Уолбърг ще бъде страхотен в ролята на Съли. Каскадьорските екипи вече подговиха редица от каскадите и ни очакват невероятни снимки в Берлин.
” - пояснява Том Холанд.

Филмът по Uncharted се очаква да излезе на 5-ти март 2021 г. и (за сега) ще бъде режисиран от Рубен Флайшър (работил по Venom и Zombieland). 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Uncharted (филм)

новини:
Все още не е ясно дали отлагането ще повлияе на датата на излизане.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122