facebook facebook
 
 
 
   
 
Творческият директор на BioShock 2 сподели мислите си за следващата игра в поредицата
05.01.2020

През декември издателят 2K Games обяви, че открива ново студио, което ще се казва Cloud Chamber и което ще разработва нова игра във BioShock поредицата. Тъй като това е поредица, която остави дълбока следа в гейминга, едва ли трябва да ни учудва, че почти никой запознат с поредицата, не остана безразличен към тази новина. В това число и творческият директор на BioShock 2 - Джордан Томас. „Надявам се, че ще преодолеят тежестта на миналото, че ще се освободят колкото се може повече... Това е, с което серията е известна: отвежда те на места, където не очакваш, както тематично така и физически“ - сподели той.

Хвърляйки повече светлина върху процеса на разработка на BioShock 2, Томас я определи като „тежка поредица връщания към реалността“, по време на които е трябвало да отстъпи пред ръководството на проекта и да направи компромис с това, което първоначално е искал да представлява играта - история, която да се върти около една от т.нар. Little Sisters, която разкрива собственото си минало. „BioShock игрите, в най-добрия случай, са места в които можете да изследвате даден смисъл и дори да не промените мнението си, има възможност да обърнете внимание и на друга външна гледна точка. Играта не ви налага определена гледна точка“ - допълва той.

За самата игра на Cloud Chamber все още не се знае почти нищо, което може да се отдаде на това, че играта е в ранните етапи на разработка. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
BioShock 2

новини:
Портът за платформата идва от студиото, направило Мас версиите екшъните Mafia 2, и Batman: Arkham Asylum, както и оригиналния BioShock на Кен Левийн.
Подводното геймърско приключение ще се сдобие с хартиено издание, което ще бъде с предговор от самия Кен Ливайн и ще очаква още през пролетта на тази година.
Шефовете на 2K Games са се вслушали в оплакванията на РС геймърите и все пак ще пуснатт Minerva's Den и Protector Trials за Windows, но най-рано през декември.

Ревю:
La mer, la mer… BioShock 2 е като една хубава песен, изпята повторно. Никога не ти омръзва да я слушаш, въпреки че вече знаеш какво ще чуеш.

Превю:
В BioShock 2 няма да сте просто кой да е Голям татко. Вие ще сте първото подобно същество, създавано някога!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122