facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Състезание: Asphalt 4 : Elite Racing
Ревю | 26.12.2008 | автор: Георги Панайотов

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Състезание
Платформа:
GSM

Gameloft успяха да възприемат стратегията на Electronic Arts по отношение на рейсинг игрите си. С тази разлика, че вместо по една на година, пускат по 2 или дори 3 за всички възможни мобилни платформи.

Asphalt 4: Elite Racing е последната част от най-тиражирания им рейиснг франчайз и въпреки че не се различава много от предишните части, в него са полирани и ъпгрейднати всички познати елементи, за да се стигне до създаването на най-добрия рейсър за мобилни телефони.

Между другото, в зависимост от устройството в ръцете ви, ще се променя и графиката, и ако сте от щастливците, разполагащи с някоя от последните N-ки на Nokia с NGage платформа и отделен видео процесор, ще се насладите на доста приятно 3D, съпоставимо с това на Need For Speed 3.

В Asphalt 4 ще можете да изберете една от няколкото луксозни спортни коли и мотоциклети (вариращи от версията за различните телефони) и да се впуснете в серия от състезания по цялото земно кълбо. Играта предлага огромно количество тунинг елементи - както визуални, така и по двигателя, които се отключват с натрупването на пачки от успешно завършени финиши. Ще можете да си изберете и спътница, която да ви носи перманентен пасивен бонус във всяко състезание.

На пистата ще събирате бонуси, пълнещи двустепенното ви нитро и кеш, както и маркери, занижаващи Wanted статуса ви. Gameloft са доразвили елемента с преследващите ви ченгета и вече не само ще използват коли, но ще правят барикади на пътя, дори ще пускат полицейски хеликоптер по петите ви. Това леко вдига трудността на играта, но при финалното класиране, дори третата позиция ви устройва, така че има място за грешки. 

напиши коментар
 

534 мнения
профил »
doggymien4o каза на 01.04.2009, 18:48 ?. :

Много готска игричка :) Имам си я на тела и ме кефи много :)

1 мнения
профил »
yasen каза на 31.08.2010, 11:37 ?. :

kak da q svalq

1 мнения
профил »
fanta20 каза на 19.09.2012, 12:28 ?. :

e erno kak se svalq
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
QuizUp 2
Рейсър: Speedrun 1
Рейсър: Heavy Fuel 1
Пъзел: Party and Co
Тест: English Trainer
Рейсър: Motorbike GP
Състезание: Asphalt 3 : Street Rules 3D
Състезание: Mika Kallio GP
Състезание: Ferrari World Championship
Рейсинг: David Coulthard GP