facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Спорт: Samuel Eto`o Street Football
Ревю | 27.09.2008 | автор: Александър Бойчев

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Спорт, Симулатор
Платформа:
GSM

Ще простите нашето пристрастие, но в месеца на Евро 2008 не можем да не сме пристрастни. Изборът ни за игра на месеца се падна върху Samuel Eto`o Street Football - бърз, динамичен и крайно забавен симулатор на най-популярната игра с топка в света. Ако трябва да сме честни, вероятно ще се съгласите, че Самюел Ето`о едва ли ще играе в квартално мачле, както се опитва да ни убеди заглавието на тази игра. Най-малкото краката му струват твърде много милиони, за да ги рискува в директен сблъсък върху сгурията.

И въпреки всичко Samuel Eto`o Street Football ентусиазира и ни кара да го играем отново и отново до крайно разбиване на бутоните на мобилния телефон. Едва ли има по-смислен начин да прекарате мързеливите летни дни - седите под някоя сянка, отпивате гълтоци биричка, а с другата ръка просто разцъквате малко квартално мачле. Основна цел в този симулатор е да правите ефектни взимания, както и безапелационни дрибъли. Единственото, което се изисква от вас, е да имате висока физическа подготовка на палците си, за да можете да издържите на напрежението от помпането на централния бутон.

Защото играта на мач не е единственото предизвикателство в случая на Samuel Eto`o Street Football - пред вас са и няколко на брой изпитания по сръчност и изкуство на владеене на топката. Те откровено казано ни се сториха трудни и много безсмислени, затова ви препоръчваме да се ангажирате с решаването на сериозните проблеми, свързани с победите в директните футболни сблъсъци. За тях Samuel Eto`o Street Football е идеална - една от по-идеалните игри в своя сегмент. 

напиши коментар
 

112 мнения
профил »
torbalan4o каза на 08.04.2009, 12:22 ?. :

много ме кефи тая игра особено тези яките удари към вратата!!
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Спорт: Midnight Bowling 2 84
Спорт: Villarreal Football Trainer 8
Футбол: Real Football 2009 4
Real Football: Manager Edition 2009 1
Стрийт баскетбол: NBA Smash 1
Спорт: Tennis Open 2007 feat. Lleyton Hewitt
Пъзел: Footballz 2009
Спорт: Football Trainer
Екшън-симулатор: Death Race
Keч: Celebrity Wrestling