facebook facebook
 
 
 
   
 
Според слухове Red Dead Redemption 2 идва за РС и Stadia
14.08.2019

Появиха се слухове, че Red Dead Redemption 2 ще бъде анонсиран за РС на 19 август, по време на събитието Stadia Connect на  Google. Конспиративен пост в Reddit свързва точките от последните новини относно Rockstar и Stadia, за да предскаже дебют на играта през празничния сезон на 2019 г. за Stadia.

Игрите на Rockstar са едни от най-печелившите в индустрията, но отнема доста време да портнат за РС. Феновете на GTA V трябваше да чакат близо две години, преди играта да излезе на компютър през април 2015 г., а оригиналният Red Dead Redemption така и не се появи за РС. Това забавяне между първоначалното издание и PC версията е очаквано за Rockstar, но ако слуховете са верни, това може да е най-бързият порт на студиото досега.

Логото на Rockstar беше показано на пресконференцията, на която беше разкрита Stadia. Наред с компании като Bethesda и Bandai Namco, Rockstar бяха обявени за партньор на Stadia и като такъв ще публикуват поне едно заглавие при старта на платформата през ноември. Малко вероятно е Rockstar да имат нова игра дотогава, така че това най-вероятно ще е или GTA V или Red Dead Redemption 2.

През март Google пуснаха няколко тийзър картинки за Stadia, част от които изобразяваха ботуш, кактус и други подобни на каубойска тематика. Това ни дава основание да подозираме, че каубойската игра в каталога на Stadia е Red Dead Redemption 2.

Засега може само да се спекулира дали евентуалната РС версия на RDR2 ще има допълнителни функционалности, както при предишните портове на Rockstar (РС версията на GTA V дойде с възможност за игра от първо лице, която не беше налична в оригинала), нито дали играта ще се появи и за други платформи, като Steam, Epic Games Store или Rockstar social club. Ще разберем повече след няколко дни.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Red Dead Redemption 2

новини:
Новоткрит експлойт показва, че повръщането по време на падане от високо, предпазва героя от щети при падане.
И Rockstar отново са на нокти...
Steam старта на играта се очаква да бъде много по-безпроблемен.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122