facebook facebook
 
 
 
   
 
Слух: Работата по The Outer World 2 е започнала
13.10.2020

Ролевата игра на Obsidian Entertainment, The Outer Worlds скоро ще направи своя дебют в Steam - на 23 октомври - след едногодишен ексклузивитет за Epic Games Store. Заедно с този анонс разбрахме, че е силно вероятно, създателите на играта да са започнали усилена работа по нейното продължение.

В неделя, Даниел Ахмад, който и преди е споделял достоверни слухове относно бъдещите планове на редица гейм разработчици, разбуни духовете и накара феновете на The Outer Worlds и Obsidian да мечтаят с поста си Twitter.  Според него, играта е в пре-продукция и за момента разработчиците опипват почвата.

Когато през миналата година The Outer Worlds дебютира, под забавната му и цветна опаковка се криеше едно солидно и детайлно RPG преживяване, което мнозина оприличиха на "Fallout в космоса". Докато чакаме развитие по въпроса с неговото продължение, ви предлагаме да си припомните нашето ревю за играта от преди година, а защо не дори и да я преиграете още веднъж.

  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Outer Worlds

новини:
Играта ще получи както физическо, така и дигитално копие.

Ревю:
Тонове история, запомнящи се персонажи и решения, които имат значение. Всичко това е примесено със щипка хаплива сатира и закачлив хумор за вкус.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122