facebook facebook
 
 
 
   
 
Свместимост с новите конзоли на Audeze
15.09.2020 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Audeze водещият производител на слушалки , потвърди днес, че престоящите да излезнат на пазара  безжични слушалки Audeze Penrose X ще бъдат напълно съвместими с двете конзоли от Xbox Series X /S от следващо поколение. Освен това пакетни снимки на Audeze Penrose и Audeze Penrose X бяха представени днес както за конзолите PlayStation 5, така и за Xbox Series X / S.

Можете да видите анонсиращото видео за продукта тук . Безжичните слушалки Audeze Penros пристигат при Вас с  USB донгъл, който може да бъде свързан към игровите конзоли Xbox Series X | S или PlayStation 5, както и конзоли от настоящото поколение и настолни компютърни системи.

Penrose може да бъде свързан и с мобилни устройства чрез Bluetooth 5.0, с поддръжка на SBC и AAC кодеци. И двете безжични и Bluetooth връзки могат да бъдат активирани едновременно, което позволява на потребителите да персонализират своите настройки на звука за  Penrose в реално време, като използват приложението Audeze HQ за мобилни устройства и настолни компютри.

|Penrose ще продава на дребно за 299 щатски долара на audeze.com и чрез участващи международни дистрибутори. Продукта се  се очаква да стартира в началото на октомври.

Станете наши фенове във Facebook , Twitter и Instagram 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Свместимост с новите конзоли на Audeze 40
Усилвател за слушалки: FiiO E6 27
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 18
Мултимедийни колонки: X-Mini II Capsule 17
Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 16
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 14
Колонки: Geepas 5.1 13
Колонки: Logitech Z10 13
Altec Lansing MX-5021 13
Слушалки: Turbo-X H646MV 12