facebook facebook
 
 
 
   
 
Работата по Command & Conquer Remastered напредва!
03.02.2020

Command and Conquer Remastered премина през т.нар. „Content Alpha“ етап, което означава, че екипа, който работи над играта е приключил работата си по т.нар. „legacy“ ресурси или заместители. „Всеки кадър анимация, всяко парченце терен, всяка секунда аудио и всяка част от потребителския интерфейс, получиха зелена светлина за ремастриране.“ - сподели продуцентът Джим Веселла в reddit ъпдейт. По този начин екипът вече свободно може да превключва между двете версии - оригиналната и ремастрираната, за да установи къде играта се нуждае от допълнителна полировка.

В следващата част на reddit ъпдейта, Веселла се фокусира върху мултиплеъра на Command and Conquer Remastered, който според него е „възстановен успешно“. Мултиплеърът на играта върви на dedicated сървъри, които са базирани на архитектурата на Petroglyph, която е предпоставка за добра стабилност.

Онлайн частта на Command and Conquer Remastered ще позволи на играчите да хостват или да се присъединяват към различни мултиплеър сесии. Лобитата ще са стандартни, като в тях играчите ще могат да избират очакваните неща: раси, отбори, карти, да чатят с другите играчи и да боравят с редица настройки. Относно тези настройки, Веселла сподели, че хората в екипа „се стремят да внесат най-релевантните мултиплеър опции, започвайки от стартовите ресурси и единици, до съндъците и Visceroid-ите“. Освен това от екипа обмислят и включването на допълнителни опции, които са базирани на съветите и отзивите от фенската общност.

Ремастрираната версия на C&C ще включва както Tiberian Dawn, така и първата Red Alert, като и за двете игри ще е налична опцията за 1vs1 Quickmatch, която е предназначена за феновете на по-съревнователната игра. Също така ще е наличен запис на replay-и, както и възможността да влизате като наблюдател в различни мултиплеър сесии.

Все още не е ясно за кога е планирана ремастрираната версия на Command & Conquer, но имайки в предвид, че тази година поредицата навършва 25 години, ремастър на първите две игри от нея би бил най-добрият подарък за феновете. 

напиши коментар
 


175 мнения
профил »
Toadragon каза на 04.02.2020, 21:37 ч. :

Дано да я подновят както трябва .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Command & Conquer

новини:
Той ще обхваща и експанжъните към играта.
Ако сте недоволни от последните каши, които EA забърка с Command & Conquer, значи сега е моментът да кажете как искате да изглежда следващата част от поредицата
Форумите на Command & Conquer гръмнаха с информация за нова игра от поредицата, която се е появила на сайта cncstage.com, който, уви, вече е офлайн.

Ревю:
Играта предлага много промени и фокус върху тактиката, вместо стратегията. Само не се заблуждавайте от надписа върху кутията и в началния екран – това не е C&C.

Превю:
Поредицата C&C вече никога няма да е същата и се отправя към логичния си край... Но поне най-накрая ще разберем цялата истина за Кейн.

Тактика:
Танковете вече са истински танкове - тяхната цел е предимно да поемат щети и в това отношение коефициентът нанесени/поети поражения е в полза на издръжливостта.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122