facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Приключение: Gladiatus: Hero of Rome
Ревю | 27.11.2011 | автор: Петър Йорданов


оценка:
Производител:
Gameforge
Издател:
Gameforge
Жанр:
Приключение
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Интересна геймплей концепция

Може да основете гилдия и да комбинирате силата си с останалите гладиатори

Множество опоненти и над 1000 оръжия и брони

минуси

Фактът, че е твърде PvP центрирана, може и да отблъсне някои играчи

Достатъчно смели ли сте, че да излезете на арената в Древен Рим и да победите всеки един гладиатор, който се изправи на среща ви? Да? В такъв случай тази безплатна PvP браузър игра е създадена специално за вас.

Стартирате като смел гладиатор, който е готов на всичко, за да се пребори за един по-добър живот. От катакомбите, през бойните площи, до най-голямата арена, която някога сте виждали. Виковете и ръкоплясканията на хората, жадни за кръв, ще бъдат единственото нещо, което ще чуете, преди да се изправите на крака и да извикате заедно с останалите гладиатори „Здравей, Цезаре! Тези, които ще умрат, те поздравяват!".
Всяка победа ще ви носи слава и злато. Ще получавате достъп до нови оръжия и брони (над 1000 вида), които два дни по-късно ще може да изпробвате срещу новия си противник, който ви очаква на арената. Gladiatus: Hero of Rome предлага над 100 уникални опонента. Всеки от тях е със своя собствена сила и слабост, която вие трябва да откриете.

Преди това обаче ще трябва да направите всичко възможно, за да подобрите атакуващите и защитните си техники, да се запознаете с всяка една дребна подробност от тях, за да може да сте сигурни, че в края на битката няма да молите за собствения си живот. Може да отскочите до най-близката таверна и да изпълните някой куест. Или пък да отидете в конюшните и да извършите малко физически труд. Какво ще правите между битките, зависи само от вас самите.

Никой не е казал, че е лесно да бъдеш гладиатор. Но с Gladiatus: Hero of Rome поне е забавно. Стига да обичате PvP центрирани игри - тук дори може да основете своя собствена гилдия с приятелите си и да комбинирате силата си. В противен случай по-скоро се насочете към нещо друго, като Ikariam например. 

напиши коментар
 

46 мнения
профил »
katotemoto каза на 28.11.2011, 20:59 ?. :

Дано следващата игра да е Sofia Wars.Бих искал интервю.

149 мнения
профил »
fridge каза на 01.12.2011, 05:00 ?. :

*Би искал ревю.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Приключение: Gladiatus: Hero of Rome

Ревю:
Една нова, забавна, уеббазирана стратегия на български език, за която не е нужно да плащате.

ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Assassin's Creed III 80
Dead Space 3 80
Alan Wake 73
Assassin's Creed IV: Black Flag 71
Portal 2 65
Grand Theft Auto V 61
Dishonored 58
Thief 56
Alien: Isolation - ВИДЕО РЕВЮ 50
Call of Juarez: Bound in Blood 48