facebook facebook
 
 
 
   
 
Планира ли Коджима да се завърне към хорър жанра?
24.11.2019

Death Stranding е вече на пазара и вършее високи оценки, а нейния автор - Хидео Коджима - вече гледа напред към нови предизвикателства. Или по-скоро назад, към непокорени върхове. Преди няколко години Konami и Коджима работиха съвместно по продължение на Silent Hill, наречено “Silent Hills” и проекта изглеждаше повече от обещаващ, когато Konami изневиделица му дръпнаха шалтера, след което пътищата на Коджима и Konami се разделиха.

След успеха с Death Stranding обаче явно гениалния дизайнер мисли да покори и този връх, тъй като загатна, че има желание да направи „най-страшната хорър игра“, като за целта гледа филми на ужасите и по-конкретно „The Eye“ - хонг-конгска продукция на братята Панг, която частично се развива в Тайланд.

Все още не е ясно дали Kojima в действителност се пренасочва към това да направи хорър игра или просто размишлява върху възможността за това. През 2017 г. той заяви, че няма намерения да се завръща към този жанр, но P.T. демото продължава да бъде актуално, въпреки, че е свалено официално вече няколко години. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Death Stranding

новини:
Към какво друго могат да сочат "нова игра" и препратки към Death Stranding, събрани заедно?
Новината не е пълна изненада, тъй като по-рано през годината имаше намеци, че играта няма да остане само за PS4 завинаги.

Ревю:
Make America whole again! *Powered by Monster*

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122