facebook facebook
 
 
 
   
 
Нов ъпдейт относно римейка на System Shock
07.08.2019

Въпреки, че работата по римейка на легендарната System Shock върви бавно, тя определено не е спряла, въпреки, че новините за това често отсъстват от мейнстрийм медиите. За да разсеем всякакви съмнения, дали и как върви работата по играта ви предлагаме бърз преглед на августовския ъпдейт относно състоянието на проекта. В него виждаме ново ниво, концептуални рисунки и дизайн на различни персонажи. Една от най-забележителните гледки обаче е тази на футуристичните... тоалетни.

За съжаление тези тоалетни са далеч от това да бъдат "комфортни" и "предразполагащи". Всъщност те приличат повече на кръстоска между металните тронове на БДЖ (на тези в по-новите немски влакове) и химическите им събратя, които срещаме по време на фестове. Тоалетните са само един от многото нови елементи, които ще видим в дизайна на System Shock римейка. Те обаче не бива да ви притесняват, тъй като видеата и скрийншотите, достъпни в интернет пространсвото ни показват, че римейка улавя доста добре ключовите аспекти от дизайна на оригиналната игра и ги претворява безпогрешно.

Римейкът на System Shock се захранва от Unreal Engine 4 и за разлика от System Shock 3, за която все още не се знае кога ще излезе, System Shock се очаква по някое време догодина. Двете игри се разработват от различни студия. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
System Shock 3

новини:
По играта работи студиото Otherside Entertainment и Уорън Спектър, който бе продуцент на оригиналната System Shock през 1994 г
Така освен ако не сте подкрепили нейната Kickstarter кампания, бихме ви посъветвали за момента да забравите за играта, тъй като тя няма да излезе скоро.
Кампанията на System Shock в Kickstarter се увенча с успех и цели 19 дни преди нейния край играта е напълно финансирана.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122