facebook facebook
 
 
 
   
 
Нов ъпдейт за Fall Guys
16.09.2020

Fall Guys се появи на геймърския небосклон преди едва малко повече от месец, но бързо намери своето място под слънцето и отнесе не малко позитивни отзиви от критици и геймъри. Сега се задава нов ъпдейт, който ще освежи играта и ще ни поднесе цял нов слой на цветен хаос, пълен с демонични интерпретации на познати маршрути и някои неочаквани промени, които да държат играчите нащрек.

И това не е всичко.

Mediatonic въвеждат Easy Anti-Cheat система с цел да предотвратят употребата на най-различни експлойти, които биват използвани от определени играчи, за да придобият нечестно предимство пред останалите нищо не подозиращи геймъри. Тази защита се използва от най-добрите в бизнеса и ще подсигури честна и безопасна игра за всички.

Очаква се и подобрена стабилност на сървъра.

Освен това голяма част от картите ще бъдат преработени и ще изискват различни тактики, за да ги преодолеете. Новият ъпдейт ще добави още дузини предизвикателства, замайващи случайни завъртания и, разбира се, доста плодове. Най-интересното е, че промените ще се появяват на случаен принцип и ще държат на щрек дори най-опитните геймъри. Всички това вещае едно незабравимо и вълнуващо преживяване.

Може да видите трейлъра за новия сезон тук


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Fall Guys

новини:
Той ни пренася в Средновековието

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122