facebook facebook
 
 
 
   
 
Нов фенски мод на RTCW ще пристигне в Steam
20.09.2020

Някои от вас може и да са забравили, но излезлият през далечната 2001г. шутър - Return to Castle Wolfenstein, дори и след толкова много години, все още е сред най-добрите представители на жанра и не спира да се радва на любовта на феновете. Доказателство затова е новият мод, разработван от фенове и носещ леко претенциозното име RealRTCW, който ще се появи съвсем скоро на - 15 октомври.

RealRTCW ще освежи класическата игра с нови HD модели и текстури, widescreen поддръжка, както и подобрени звукови ефекти. Геймплейно също ще има не малко промени. Оръжията са „пипнати“ и ребалансирани, добавен е откат за по-голям реализъм, а също така арсеналът е обогатен с нови оръжия, които не са налични в оригиналната игра. Някои от тях са MP44, MG34, както и револвер.

Освен описаните по-горе промени, AI на противниците също ще бъде преработен, както и ще има нова система за трудност. Осъвременени ефекти за дъжд и сняг пък, ще ви помогнат да се потопите в окултната атмосфера на играта както никога досега.

Както споменахме по-горе, RealRTCW ще бъде наличен в средата на следващия месец в ModDB, както и в Steam. Ако притежавате оригиналната игра на Gray Matter Interactive в магазина Valve,ще можете да се ползвате от предимствата на Steam работилницата.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Wolfenstein

новини:
Activision взе това решение, след като играта е заплашена от официална правителствена забрана заради наличието на свастики и други нацистки образи в нея.
Забавянето на игри и неспазването на предварително обявените дати за излизането им придобива епидемичен характер. Wolfenstein изглежда следващата жертва.
Това научихме днес благодарение на колегите ни от Shacknews, които твърдят, че са получили официално потвърждение от самите Activision.

Ревю:
Легендарната поредица, поставила основите на цял жанр, се завръща с гръм и трясък и Би Джей Блазкович отново е готов да превърне живота на нацистите в кошмар.

Превю:
Един класически шутър се завръща на гейм-сцената - скоро отново ще можем да поемем управлението на Блазкович, за да спасим света за трети път от нацистите!

Тактика:
Сърцето на нацистка Германия не е място за всеки, но Би Джей Блазкович е ветеран в играта. А с малко подбрани съвети, мисията му ще бъде улеснена допълнително.

Интервю:
Научете всичко, което искате да знаете, за свръхестествените способности на Би Джей Блазкович в това любопитно интервю с Питър Сокал от id Software.

Чийт:
Легендарната поредица, поставила основите на цял жанр, се завръща с гръм и трясък и Би Джей Блазкович е готов да трепе със или без чийтове...

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122