facebook facebook
 
 
 
   
 
Нова порция инфо за Diablo 4 – Blizzard обещават, че няма да е ММО
25.06.2020

Blizzard публикуваха нова статия, в която описват как върви разработката на предстоящата да излезе някога в неопределеното бъдеще Diablo 4. В нея те описват философията си за това как ще бъде разказвана историята в играта и какви са плановете им за отворените зони, където да се срещате с други играчи.

Като начало, ще бъдат преосмислени механизмите, чрез които се разказва историята в играта. В Diablo 3 получавахме експозицията чрез портрети на персонажите - в четворката, камерата ще се приближава до героите, а кът-сцените ще са практически в реално време.

Нещо ново, което от Blizzard са харесали по време на тестовете, са така наречените лагери - места по картата, които започват окупирани от демоничните орди, но могат да бъдат отвоювани от тях и превърнати в приятелски селища с търговци и други NPC-та.

Не на последно място, от Blizzard подчертават, че мултиплейър аспектите на играта ще са застъпени до голяма степен, но тя няма да е ММО. Когато завършите историята, градовете ще се превърнат в социални сборища, но в тях ще срещате само по няколко други играчи по едно и също време. Ще срещате хора и в отворения свят, но рядко. Най-големи групи ще се събират в зоните с глобални събития, като битка с босове например. 

напиши коментар
 


175 мнения
профил »
Toadragon каза на 26.06.2020, 16:23 ч. :

Само лъжи и глупости от близард .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Diablo IV

новини:
Нови врагове, UI промени, повече свобода при настройката на клавишите - вижте всичко по-важно, което Blizzard обявиха до този момент.
Род Фъргюсън напуска The Collective, за да стане част от Blizzard Entertainemnt.
В блог-пост системния дизайнер на играта хвърля светлина върху афиксите, руническите думи, дърветата с таланти и много други неща, свързани с предметите.

Превю:
Най-накрая! Игра и за тези, които нямат телефони!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122