facebook facebook
 
 
 
   
 
Марката Test Drive ще бъде възродена
18.12.2016

Известната рейсър марка Test Drive има нов собственик и това е Bigben Interactive.

Компанията взе правата от Atari и обяви, че възнамерява да разработи нови игри от серията Test Drive Unlimited. От втората част на рейсъра с отворен свят са продадени 1.8 милиона копия.

В каталога на Bigben личи още лиценза за WRC. 

напиши коментар
 


104 мнения
профил »
Huku каза на 19.12.2016, 07:45 ч. :

Много ще се радвам ако изкарат нещо читаво но малко ми е трудно да повярвам че ще е по хубава от Forza Horizon 3 :) Но все пак изкам малко повече територия повече коли от Forza и подвъжка на VR машини като OculusRift и HTC Vive aaaaa и движението да е в дясното платно ако може :)
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Test Drive Unlimited 2

новини:
Френското студио не може да се възстанови от недостатъчния успех на своите Test Drive Unlimited игри и най-сетне ще бъде затворено окончателно.
Студиото Ivory Tower, което е съставено от бивши служители на Eden Games, изглежда работи по нов рейсър за сегашното и бъдещото конзолно поколение.
Освен това в допълнителното съдържание ще намерят място още няколко спортни автомобила, цял гардероб шарени парцалки, както и самия гардероб. Най-вероятно.

Ревю:
Слънце, музика, коктейли и дори малко шофиране - вторият опит на Eden Games е по-добър от оригинала, но не очаквайте нищо наистина различно от него.

Превю:
Atari и Eden Games ще се опитат да ни докажат, че са изгладили проблемите на първата част с новия си рейсър, съчетаващ сингъл и мултиплейър в една обща среда.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122