facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Лаптоп: Dell XPS 1330
03.11.2008 | автор: Георги Панайотов


Вносител:
Асбис България
сайт на продукта »

Няма да ви убеждавам в ползите от лаптоп - всичките ти файлове са на едно място, постоянно са с теб и така нататък. Който ползва – знае, който не ползва – ще научи. В един лаптоп се търсят две основни неща – производителност и външен вид. XPS 1330 има по много и от двете. Нека започна с дизайна – може би не сте съгласни, че той е важен и полезността идва преди всичко? Позволявам си да не се съглася. Защото, драги читатели, XPS 1330 е едно адски красиво парче хардуер! Не знам доколко определението “красив” може да се използва за машина, но този преносим компютър определено хваща окото с яркочервения си цвят и елегантен дизайн. Хваща се и се носи лесно, много стабилен и не е твърде тежък – при положение че всеки ден ще го разнасяте нанякъде, това изобщо не са дреболии. Впечатляващо е и менюто с бутоните за звука, включване/изключване и т.н., разположени малко над клавиатурата. Те реагират при допир, при това с приятна синя светлина. Откъм производителност XPS 1330 също има с какво да се гордее. Двуядреният процесор и двата гигабайта RAM така или иначе вече са стандарт, но поне аз не усетих дори минимално забавяне при работа с офис приложения.

За съжаление това не е точно геймърска машина, а е по-скоро ориентирана към офиса/университета. За тези цели върши перфектна работа, но вградената видеокарта – макар сама по себе си доста добра – не става за сериозни игрови начинания. Иначе моделът има всичко, от което ще имате нужда при работните си занимания – вградена WiFi карта и Bluetooth, държалива батерия, само дето USB портовете са му малко – едва два, но това не е болка за умиране. Има дори четец за пръстови отпечатъци, ако сте маниак на тема сигурност.
Казано накратко, XPS 1330 е перфектна комбинация от професионализъм и стил. Ако ви трябва лаптоп за работа или учене, това е един солиден избор.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ системи
PlayStation Classic крайно лесен за хакване ? 60
PS4 с FIFA 17 във Виваком 20
Първи поглед: PlayStation 4 19
Таблет: Lenovo Tab3 10 PLUS 18
Система: Acer Predator G3120 17
Таблет: Fujitsu Stylistic M532 17
Лаптоп: Getac X500 17
Конзола: Nintendo 3DS 16
Кутия: Dell XPS 420 16
PSP Go - началото на една нова ера? 15
ДРУГО ОТ Dell
Първи поглед: Dell Alienware X51 22
Лаптоп: Dell Inspiron 15-7537 14
Система: Inspiron Zino HD 4
Лаптоп Dell Inspiron 7548 4
Монитор: Dell UltraSharp 2709WFP 1
Кутия: Dell XPS 420 1
Лаптоп: Dell XPS M1730
Нови настолни компютри от Dell
Dell с нови геймърски продукти