facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Лаптоп: Amilo SA 3650
31.12.2008 | автор: Георги Панайотов


Вносител:
Фуджитсу Сименс България
Цена:
около 2000 лв.
сайт на продукта »

Лаптопа те оставя с добро впечатление, още на пръв поглед. Перлено белиоят цвят е чудесен избор за финният и изискан дизайн на Amilo-то. От дясната му страна се намират DVD слота Lan и USB портовете, а дясната е резервирана за аудио и видео жаковете. Клавиатурата е с малко по-малки размери от стандартната, а в десният горен ъгъл на предният панел се намират три сензорни бутона за бърз достъп до мултимедийните функции на лаптопа.

Amilo SA 3650 е компактен и това е най-голямата му сила. Придружен от голямата си батерия, той е един от ноутбуците с най-дълъг живот на батерия, при максимално натоварване - около 3 часа (звук и контраст на макс докато се гледа филм). Двуядреният AMD процесоро, солидното количество рам и Radeon 32xx видео картата му дават достатъчно скорост както при няколко тежки офис приложения, така и пр слушане на музика и гледане на филми.

Магическата думичка при Amilo SA 3650 е Game Booster. Принципно лаптопа е предвиден за бизнес решение, позволяващо ви да носите офиса си винаги със себе си. В момента обаче, в който искате да разпуснете и да подкарате някоя по-солидна игра, наличният в лаптопа хардуер ви ограничава до DX9 заглавия. Не и с Game Booster-a. Това е външна ATI Radeon HD3870 видео карта, свързваща се с отделно захранване и кабел към лаптопа. Производителите обещават до 470% повече графична мощ, но реално разликата не е чак толкова голям и не очаквайте чудеса от нея. Тестовете със S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky и NFS Undercover показаха, че лаптопа ги подкарва, но започва да се задъхва и не успява да закрепи стабилен фреймрейт. Присъства и проблема с охлаждането - ако смятате да направите дълга гейм сесия е добре да се сдобиете с допълнителен вентилатор. Интересното при самата клавиатура е, че е пдосилена срещу случайно разливане на до 50 милилитра течност (кафе, чаша кола - назовете го). Както всички знаем, най-добрият начин да кажеш "Чао" на лаптопа си е да му метнеш една чаша вода отгоре и да гледаш как се превръща в много скъпа и много счупена купчина пластмаса.

Като цяло Amilo SA 3650 е добро съотношение цена/качество, но ако смятате да го използвате само и единствено за гейминг по-добре се ориентирайте към друг модел. Неговата сила е в мобилността и дългият живот на батерията му. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ системи
PlayStation Classic крайно лесен за хакване ? 55
Лаптоп: Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile U920 19
Лаптоп: Acer Aspire 8930G 18
Първи поглед: PlayStation 4 17
Конзола: Nintendo 3DS 16
Лаптоп: Getac X500 15
Lenovo Yoga Book вече и с Windows 10 Pro 13
Кутия: Dell XPS 420 13
Таблет: ASUS Eee Pad Transformer 12
Лаптоп: Turbo X Dominus 12
ДРУГО ОТ Fujitsu-Siemens
Лаптоп: Fujitsu-Siemens AMILO Si 2636 1
Лаптоп: AMILO Pa 3553
Лаптоп: AMILO Xa 3530
Лаптоп: AMILO PА 3515
Видеокарта: AMILO GraphicBooster
Монитор: Fujitsu Siemens ScaleoView L24W-2
Лаптоп: Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile U920