facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Кутия: Dell XPS 420
03.11.2008 | автор: Александър Бойчев


Вносител:
Аsbis
сайт на продукта »

Изграждането на РС от отделни части не е особено лесна задача. Дори да имате общи познания, пак се изисква известно количество проучване и заучаване на понятия като тактова честота. За да не се заминавате с събиране на части вземете су Dell XPS 420. Имайте предвид, че за разлика от останалите джаджи в темата, този модел не беше наличен за тест, така че ще представим най-общата информация за нея.

Съдържайки в себе си екстри като TV тунер, видеокарта nVidia GeForce 8800 GTX, шест USB порта и стилен общ дизайн, XPS 420 е един добър избор за средностатистическия потребител. Визуалният облик на кутията не се различава много от цялата XPS серия, като комбинацията от метал и пластмаса изглежда достатъчно прилично, за да не се срамите пред познатите си на някое LAN парти. Отстрани има малък LCD дисплей (наречен MiniView), към който можете да свържете различни програмки – e-mail гаджет например. TV тунерът ще ви позволи да гледате телевизия направо на монитора си, а S-Video и composite video входовете ви дават възможност да правите записи от аналогови източници, като стария ви видеорекордер например. Има дори видео транскодер чип, с чиято помощ можете да превърнете старата си VHS колекция в нещо малко по-съвременно.

Въпреки че е по-скоро мултимедийно ориентиран, XPS 420 има данните да се справи с всичко, което му се изпречи на пътя. Дали ще подкара Crysis на макс? Вероятно не, но пък нищо на пазара не може да подкара Crysis на макс. Неприятен е само начинът на подреждане на частите в кутията, които правят ъпгрейда на някои чаркове общо взето невъзможен. Като цяло това е един доста стабилен десктоп, ако предпочитате да не се занимавате с асемблиране. 

напиши коментар
 

370 мнения
профил »
des каза на 03.04.2009, 12:57 ?. :

Колкото и да са готини,в последно време Делл ми паднаха в очите...доста хора почнаха да им хулят продуктите
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ системи
PlayStation Classic крайно лесен за хакване ? 61
PSP Go - началото на една нова ера? 56
Конзола: Nintendo 3DS 32
Лаптоп: Getac X500 32
Първи поглед: PlayStation 4 29
Кутия: Dell XPS 420 29
Storm Annihilator Max Gaming Edition 24
Нови геймърски лаптопи за лятото от Asus 23
ADATA представи XPG INFAREX гейминг сет 23
Асемблирана система: Brisk 20
ДРУГО ОТ Dell
Първи поглед: Dell Alienware X51 22
Лаптоп: Dell Inspiron 15-7537 14
Лаптоп Dell Inspiron 7548 4
Система: Inspiron Zino HD 4
Монитор: Dell UltraSharp 2709WFP 1
Лаптоп: Dell XPS 1330
Лаптоп: Dell XPS M1730
Нови настолни компютри от Dell
Dell с нови геймърски продукти