facebook facebook
 
 
 
   
 
Крис Авелон напусна Obsidian
09.06.2015

Студиото Obsidian остана без своя голям дизайнер Крис Авелон, който обяви в своя Twitter профил, че напуска сегашната си позиция.

Ветеран с дългогодишен опит в гейм индустрията, Авелон бе сред основателите на Obsidian през 2003 г. Той бе един от много служители на Black Isle, които откриха нов дом в Obsidian.

Като творчески директор в студиото, Авелон имаше ключова роля в поредица от важни проекти, сред които Knights of the Old Republic 2, Fallout: New Vegas и Pillars of Eternity. Ще го запомним и с работата му по ролевата игра Planescape: Torment. 

напиши коментар
 


1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 10.06.2015, 08:10 ч. :

Единственият повод да пиша тук е сериозната грешка, която виждам в тази новина. Не че това е единствената грешка наоколо, но тук има проявено неразбиране или незнание от страна на редакцията.

Крис Авелон нямаше ключова роля в PoE, единственото му сериозно участие беше развитието на Durance и Greaving Mother (два страхотно написани персонажа). За един от най-добрите в тази област, това повърхностно ангажиране по проект, които трябваше да възроди славата на Обсидиан като студио с традиционно силни история и персонажи в игрите им, е всичко друго, но не и "ключова" роля.

Иначе, моите уважения, че сравнително бързо сте отразили тази любопитна сама по себе си новина. Снощи определени гейм форуми бяха генерирали над 17 страници коментари под тази новина само за броени часове, но не вярвам, че по нашите ширини ще се съберат и 17 мнения под подобна новина. Малко са хората, които знаят кой е МСА, но индустрията и в частност ролевият жанр му дължи много.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Fallout: New Vegas

новини:
Ентусиаст, облечен в костюм от Fallout: New Vegas и със знаме на Република Нова Калифорния, бе задържан от полицията като съмнителен субект в канадски град.
Разбира се, за това помага съответният експлойт, а видеото с рекордното постижение може да видите тук.
Адвокатите на Zenimax поискаха от мобилна игра с името Fallout в заглавието си да го промени, защото в противен случай е заплашена със съд.

Ревю:
Едно (почти) перфектно попълнение във вселената на Fallout, което ще ви прикове пред монитора с часове. Стига да успеете да оцелеете достатъчно дълго.

Превю:
Постапокалиптични ролеви приключения в преродения град на порока, но този път създадени от хората, отговорни за появата на култовите Fallout 1 и 2.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122