facebook facebook
 
 
 
   
 
Колони: Altec Lansing FX 5051
10.08.2008 | автор: Георги Панайотов


Вносител:
Аргус Компютри ЕООД
Цена:
300 лв
сайт на продукта »

Закупуването на специализиран аудио хардуер винаги е оправдано. Технологията е издръжлива, рядко се разваля, освен това генерално подобрява удоволствието от музиката, филмите и игрите на РС-то ви. Пък и винаги можете да минете с номера "То не е за мен, а за цялото семейство" при изкрънкването на бюджета за закупуването им. Нестандартното при Altec Lansing FX 5051 е, че са специално разработени за геймъри. Потривайки щастливо ръце, че най-накрая ще изкъртя блока от звука на Acrlite оръдията на Siege танковете, тествах мощта им със StarCraft. Уви, въпреки брутално добрия стерео звук на колонките, играта трябва да е кодирана с 5.1 Surround Sound звук и да разполагате с подходящата аудио карта (забравете всичко интегрирано към дъното), за да разкриете потенциала им.
FX5051 се включват към РС-то през USB порта. Доста впечатляващ е басът от централния панел, каращ прозорците на стаята да трептят при максимално усилване. А всеки един от сателитите, може да бъде разкачен от поставката си, за да бъде монтиран на стената. Всъщност FX5051 могат да бъдат използвани не само като гейминг аудио аксесоар, но и като пълнокръвна Home Cinema Audio система, а пък малко такива колонки ще ви позволят да чуете ясно и отчетливо всеки един изстрел в Call of Duty 4 или да се насладите на перфектния войс актинг в Mass Effect. Всички звукови ефекти се разпределят правилно в пространството около вас и звучат точно така, както саунд дизайнерите на играта са ги записали.
Финалният щрих върху привлекателността на колонките се добавя от дистанционното, позволяващо пълното им управление от разстояние. С него можете да регулирате силата на звука (master, center и rear) и басовете. Освен това към централната част на колонките можете да включите iPod или какъвто и да е MP3 или CD плейър, както и слушалки.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 35
Слушалки: Turbo-X H646MV 31
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 29
Усилвател за слушалки: FiiO E6 28
Altec Lansing MX-5021 28
Колонки: Geepas 5.1 25
MP3 плейър и говорители: Sony NWZ-E463K 23
Слушалки: Sony Bluetooth DR-BT101 22
Мултимедийни колонки: X-Mini II Capsule 20
Колонки: Logitech Z10 19