facebook facebook
 
 
 
   
 
Какви са плановете на Riot за Valorant?
29.06.2020

Valorant вече направи първия си месец, но Riot далеч не смятат да спират до тук. Вчера от студиото пуснаха видео ъпдейт с участието на изпълнителния продуцент Ана Донлън, която сподели с феновете плановете на студиото за играта, за обозримо бъдеще.

Въпреки, че тя сподели множество новини за играта, най-голямата и значима определено са плановете на Riot за нови агенти и нови карти. Според Донлън, плановете на студиото са да пускат по един нов агент с всеки нов акт. Актовете във Valorant са като сезоните в другите игри, като те траят по два месеца всеки. Това означава, че годишно във Valorant се очаква да се добавят шестима нови агенти.

Освен това календара на играта ще е разделен на епизоди. Всеки епизод ще трае по шест месеца, което означава, че всеки епизод ще обхваща по три акта. Донлън пояснява, че епизодите ще позволят на Riot да експериментират с по-мащабни промени, като нови механики и карти т.е. играта ще се обновява с тези неща веднъж на полугодие. Тя допълва, че големите промени са възможни и по средата на някой епизод, с тази разлика че ще са рядкост, докато при смяната на епизодите - те ще са задължителни.

В най-близко бъдеще ни очакват няколко по-ключови промени като възможности да се предавате, когато виждате, че нямате изгледи за победа или да remake-вате игри, когато нещо се обърка (играч напуска играта или просто се разпада интернет връзката му). Уви, поради непредсказуемата обстановка както и факта, че всички девове работят от вкъщи, е разбираемо, че трудно може да се дадат точни дати за излизането им. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Valorant

новини:
Общо взето, геймплеят е Counter-Strike, но всеки има суперсили.
Още по-впечатляващи са цифрите за зрителите в Twitch.
Противоречивата анти-чийт система ще взема самостоятелно решенията за налагането на бановете, без да се нуждае от човешка оторизация за тяхното налагане.

Ревю:
Новият шампион при мултиплеър шутърите или миш-маш от конкурентни хитове?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122