facebook facebook
 
 
 
   
 
Задава ли се нова Splinter Cell игра?
06.09.2019

За франчайз, който се предполага, че трябва да е фокусиран върху стелта, Ubisoft определено не се справят добре с опазването в тайна, на потенциалното съществуване на нова игра в поредицата.

Най-новата добавка в морето от слухове идва от Drunk_Uncle_Pete (потребител в Reddit), който забелязал чифт Splinter Cell очила, налични за продан в сайта на GameStop. Въпреки, че очилата за нощно виждане са готини сами по себе си, по-интересно е описанието на продукта, което гласи: „За първи път след дебюта на Splinter Cell през 2002 г. и след девет ААА+ топ заглавия в поредицата, както и десето, което се задава на хоризонта, това е вашият първи шанс да грабнете Ултра високо-честотните сонарни очила на Сам Фишър“.

Разбира се „десето заглавие“ може да е всичко, но инфото от описанието най-вероятно сочи към пълнокръвна десета част, отколкото към мобилен spin-off. Въпреки това, основните игри в поредицата са едва 6 на брой, така че не е изключено и spin-off заглавие за някоя по-странична платформа.
 

напиши коментар
 


389 мнения
профил »
venenum каза на 07.09.2019, 16:17 ч. :

А дано! Време е видим нещо ново от поредицата.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Splinter Cell

новини:
Въпреки, че последната игра от поредицата излезе през вече далечната 2013 г., любовта на феновете към Splinter Cell остава силна
Филмът по Splinter Cell е с една крачка по-близо до своето осъществяване. Ubisoft и New Regency обявиха, че ще си партнират за реализацията на проекта.
Гигантът отвори новото си студио в Торонто, което бе планирано още от миналата година и първият му проект вероятно ще бъде нова Splinter Cell игра.

Ревю:
След дълго отсъствие Сам Фишър се завръща, по-брутален и непреклонен от всякога. Но дали тази промяна в характера и геймплея е стъпка в правилната посока?

Превю:
След забавяне, което опъна нервите и на най-верните фенове на поредицата, Ubisoft показаха впечатляващи подробности около геймплея и една по-мрачна история.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122