facebook facebook
 
 
 
   
 
Ето кой спечели Коледния турнир по Pro Evolution Soccer
18.12.2017

Радослав Христов е победител в Коледния турнир по футболния симулатор Pro Evolution Soccer (PES), организиран от единствената специализирана верига магазини за компютърни и видеоигри Пулсар. Събитието се проведе на 16 декември, в Спортен бар „Академията“, в София.

Турнирът беше със свободен вход, благодарение на подкрепата на Пулсар, поради което участниците запълниха почти веднага турнирната схема за 32-ма играчи и квотите бяха увеличени до 37 от главния организатор на събитието – Емил Beast Димитров. Сред претендентите за шампионската титла се открояваха имената на изявени PES играчи като Етиен Янев, Борис Сеизов, Радослав Христов и Никола Тодоров.

Турнирът бе спечелен от Радослав Христов с отбора на Бразилия, който успя да надвие идващия от горната част на схемата Ясен Бъчваров в два последователни мача. На финала „кариоките“ на Радослав се наложиха съответно с 2-0 и 7-0. За Ясен остана второто място – постижение, с което малцина дебютанти на турнири по PES могат да се похвалят. На трето място завърши Георги Фиков.

Наградите на Коледния PES 18 турнир са: първо място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 100 лева; оригинален PES часовник и оригинална PES 1995 шапка; второ място - ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник и оригинална PES 1995 шапка; трето място - ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник и оригинална PES 1995 шапка. Първите осем играча пък получиха оригинални брандирани PES шалове, предоставени от Konami.


 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Pro Evolution Soccer 2018

новини:
На 16-ти декември единствената специализирана верига магазини за компютърни и видеоигри Пулсар организира коледен PES турнир в Спортен бар „Академията“.
Михаил Марков спечели първия турнир в България по виртуалния футболен симулатор Pro Evolution Soccer 2018.
Датата е 24 септември, мястото – Спортен бар „Академията“ в Арена Запад, часът – 10:00.

Ревю:
Въпреки, че промените и подобренията можеха да са повече, PES 2018 изпипва геймплея и носи истинска наслада. Реалистично пресъздаване на любимата игра.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122