facebook facebook
 
 
 
   
 
Дънкан Джоунс поясни какво е трябвало да видим в продълженията на WarCraft
24.06.2020

Филмът "WarCraft: The Beginning" от 2016 г., чийто режисьор бе Дънкан Джоунс, успя да се превърне в най-печелившата филмова адаптация по игра, в световен мащаб. Студиото зад филма е имало планирани няколко продължения, но уви те едва ли ще видят бял свят, най-вече заради лошите финансови резултати, които WarCraft: The Beginning показа на територията на САЩ - едва $47 млн.

Едва сега обаче Дънкан Джоунс реши да сподели повече детайли за планираните продължения на WarCraft. Първото продължение е било фокусирано върху младия Траал, докато е роб в гладиаторския лагер на Blackmore. Там той се сприятелява с таурен, от когото научава за съществуването на един нов свят. В третия филм Джоунс планирал да покажат пътуването на орките до Калимдор, като филмът е фокусиран върху култовата локация Оргримар. "Напрактика трилогията бе фокусирана върху обещанието, което Дуротан дава - да намери нов дом за своя народ" - пояснява Джоунс.

Втората и третата част обаче си осават само на хартия именно заради слабото представяне на филма на територията на САЩ, съпроводено и с не особено позитивни ревюта. В друг tweet Джоунс уточнява, че няма идея дали тези продължения някога изобщо ще бъдат направени. 

напиши коментар
 


178 мнения
профил »
Toadragon каза на 25.06.2020, 15:56 ч. :

Какво трябва да видим трябва да видим Уаркрафт но дори и във първата нямаше . Това беше такава боза че здрач изглежда по интересен . По добре никога да него бяха правили . Близард освен да осира всичко друго вече не знае но защо се бърка във филмите там Дрисни си ги осира и без него .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
WarCraft

новини:
Бъндъла с двете игри идва три седмици след като Diablo I се приземи при GOG и струва под тридесет лева. Или по отделно първата за 6, а втората за 9 евро.
Лентата ще се появи на големия екран на 11 март 2016 и ще покаже историята на конфликта между орки и хора

Ревю:
Най-заледеният експанжън на годината! Смразяващо добър, ужасно зарибяващ и разбира се - пълен с десетки подобрения, екстри и новости.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122