facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » дисплеи
 
   
 
Всеки пети гледа 468 часа футбол годишно
23.06.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Ново проучване на Samsung изследва как промените във футбола влияят на продажбите на телевизори. Данните показват, че всеки пети европеец гледа средно по 468 часа футбол всяка година. Това се равнява на 28 080 минути или 62 работни дни, прекарани в гледане на този спорт.  

В резултат на по-високите си изисквания за зрителско изживяване, почти всеки втори в Европа планира да инвестира в нов телевизор, специално заради спортните събития през това лято.

Трите най-големи разочарования, с които се сблъскват пълнолетните зрители в Европа,  докато гледат футбол вкъщи, са следните: невъзможност да идентифицират отделните играчи (28.53%); невъзможност да видят топката, когато преминава от участъци, огрени от слънчева светлина, към сенчестите части от терена (21.47%); твърде малък екран (9.8%).

За всички, които искат да  бъдат сигурни, че ще виждат играчите в детайли от всеки ъгъл и няма да изпуснат нито един момент от играта, Samsung представи най-новата гама SUHD телевизори, които предлагат несравнимо качество на картината благодарение на технологиите Quantum dot и Ultra Black и HDR яркост от 1000 нита.

„SUHD телевизорът на Samsung е идеалният екран за гледане на спортните събития това лято. Технологията Quantum Dot осигурява най-доброто качество на картината, за да може да виждате всичко, така както и зрителите на стадиона. Нашите извити телевизори предлагат подобрено възприятие на дълбочина на картината и вие ще се насладите на всеки един момент от красивата игра от уюта на собствения си дом“, каза Марина Рачева, маркетинг мениджър, Samsung България.

Подобренията в качеството на картината влияят както на зрителските навици, така и на имиджа на футболистите. Повече от две трети (67.78%) от хората отбелязват, че външният вид на играчите се е подобрил през последните 15 години, докато почти една трета (32.23%) от европейските мъже черпят вдъхновение за стила си от футболистите.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ дисплеи
AOC представи новия монитор AG273QX 63
Монитор: LG W2486L 36
Коледен съветник за подаръци от Philips Monit 35
Монитор: Fujitsu XL3220T 17
Монитори с ТВ тунер: LG Personal TV 17
Монитор: Acer P223W 16
Монитор: AOC F22s+ 16
Нови геймърски монитори от LG 15
4K монитор: Asus ProArt PA329Q 15
Най-големият QLED гейминг монитор в света 14